Norsk Bergverksmuseum

Hvordan Norway Tak og Fasader AS fikk deres største oppdrag

Et verneverdig prosjekt som krever kompetanse

I anbudsprosessen med Norsk Bergverksmuseum på Kongsberg har vi vært i konkurranse med mange dyktige leverandører, men i dag ble avtalen signert. Norsk Bergverksmuseum skal renovere og bytte ut flere tak, og siden dette prosjektet er et stort norsk kulturminne, kreves det både kunnskap og kompetanse på leveransen, samt en tett dialog med deres egen håndverker og konservator. Norway Tak og Fasader er stolte av å bli valgt som partner til dette oppdraget.

Play Video

Valg av partner

Norway Tak og Fasader har lang og god erfaring med store prosjekter, men alle oppdrag er forskjellig og må planlegges nøye. For Norsk Bergverksmuseum var forståelse for kulturminne og verneverdighet, kombinert med solid ekspertise, viktig ved valg av partner.

Geir og Edvin er dyktige og effektive, og kvaliteten på utført arbeid ser veldig bra ut ned til de små siste detaljene. Arbeidsplassen blir ryddet hver ettermiddag og sikkerheten virker godt ivaretatt. Kan absolutt anbefales på det varmeste.

Knut Lia
MittAnbud.no
6. Mai 2020

Geir og Edvin | Leder og Gründer

Sammen har Geir og Edvin brukt mye tid og ressurser på å skape en av Østlandets største og beste håndverksbedrifter.

Geir og Edvin har skapt mange gode relasjoner gjennom mange år, basert på kvalitet og ekspertise, og dette er nettopp en av grunnene til at Norway Tak og Fasader har signert et svært omfattende prosjekt med Norsk Bergverksmuseum, som de starter på i løpet av oktober måned.

Over 30 års erfaring med taklegging

Norway Tak og Fasader er en av få aktører på Østlandet med tung og lang erfaring i bransjen, og dette er en av grunnene til at de sikret seg dette millionprosjektet.

Noen grunner til at kunder velger oss

La oss hjelpe deg med ditt drømmeprosjekt

Norway Tak og Fasader hjelper våre flotte kunder med ulikt arbeid hver eneste dag. Trenger du hjelp med og legge tak, bytte tak eller renovere leilighet eller hus? Kanskje du trenger fasadearbeid gjort. Kontakt Norway Tak og Fasader for et gratis pristilbud – så får du også Norges råeste takleggere med på laget.

Når er sist dere skiftet tak?

Om taket deres er 20 år eller eldre bør du ta kontakt med oss for en gratis befaring

KONTAKT

Nylenna 233057 Solbergelva

Norwaytakogfasaderas@gmail.com

Tlf: 904 12 000